Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
TM6 TM5

Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad

4.6 (48 ocen)

Składniki

Chimichurri Sauce

  • 4 garlic cloves
  • 3 ½ oz shallots, halved
  • 1 oz fresh cilantro, leaves and tender stems
  • ½ oz fresh parsley, leaves and tender stems
  • 2 tbsp dried oregano
  • 7 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz white wine vinegar
  • 1 oz lemon juice
  • 1 tsp dried chili flakes
  • 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
  • 2 pork tenderloins (approx. 16-17 oz ea.)

Warm Rice Salad & Grilling

  • ½ oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
  • 3 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz capers, drained
  • 2 oz lemon juice
  • 1 ½ tsp salt, divided
  • 35 oz water
  • 9 oz long-grain white rice
  • 10 ½ oz carrots, in half moons (½ in.)
  • 1 red bell pepper, in pieces (1 in.)
  • 1 yellow bell pepper, in pieces (1 in.)
  • 14 oz zucchini, in half moons (1 in.)
  • onion, to brush grill
    lub oil, to brush grill

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
3138 kJ / 750 kcal
Białko
41 g
Węglowodany
47 g
Tłuszcz
44 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Błonnik
5 g
Sód
1204 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy