Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pinto Beans
- 16 oz dried pinto beans
- water, to soak
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tbsp dried oregano
-
1
bay leaf, fresh (opcjonalnie)
lub 1 dried bay leaf (opcjonalnie) - 50 oz vegetable stock
Refried Beans
- 1 white onion, cut into pieces
- 1 garlic clove (opcjonalnie)
- ½ oz vegetable oil
- ½ tsp salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3544.7 kJ / 847.2 kcal
- Białko
- 49.3 g
- Węglowodany
- 148.9 g
- Tłuszcz
- 6.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 36.5 g
- Sód
- 957.9 mg
Alternatywne przepisy
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20min
Cucumber Yogurt Dressing
5 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Guacamole
5 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1klst 5 min
Orange Creamsicle Whip
10min
Slow Cooked White Chicken Chili
2h 10 min
Strawberry Top Infused Water
1klst 5 min
Marinara Sauce
40 min
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1klst 5 min
Cantina Salsa
5 min