Urządzenia i Akcesoria
Refried Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (opcjonalnie)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
957.9 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
36.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
148.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinara Sauce
40 min
Layered Mexican Dip
25 min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Pico De Gallo
15 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Quick Refried Beans
20 min
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Creamed Spinach
30 min
Cantina Salsa
5 min
Lemony Green Beans
20 min