Urządzenia i Akcesoria
Refried Beans
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 portions
Składniki
Pinto Beans
-
dried pinto beans16 oz
-
water to soak
-
yellow onions in pieces4 oz
-
salt1 tsp
-
dried oregano1 tbsp
-
1 dried bay leafbay leaf, fresh (opcjonalnie)1
-
vegetable stock50 oz
Refried Beans
-
white onion cut into pieces1
-
garlic clove (opcjonalnie)1
-
vegetable oil½ oz
-
salt to taste½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
957.9 mg
Białko
49.3 g
Kalorie
3544.7 kJ /
847.2 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
36.5 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
148.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pull-Apart Dinner Rolls
2 godz. 15 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Roasted Garlic
15 min
Beet Vinaigrette
15 min
Black Beans
30 min
Lemon Caper Potato Salad
1 godz.
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Steel Cut Oats
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Tex-Mex Red Rice
1 godz.
Chicken Salad Sandwich
15 min