Urządzenia i Akcesoria
Chicken and feijoa curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water1050 g
-
brown onion cut into halves250 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
ghee50 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)800 - 1000 g
-
feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)3 - 4
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9960.8 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
3291 kJ /
783.6 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb and feta meatballs
30 min
Butter chicken
55 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Gluten free chicken and leek pies
3 h 20 min
Gluten free sticky date puddings
1 h 5 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 h 40 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 min
Creamy coconut chicken curry
30 min