Urządzenia i Akcesoria
Chicken and feijoa curry
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
basmati rice250 g
-
water1050 g
-
brown onion cut into halves250 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
-
ghee50 g
-
ground cumin2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garam masala (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
tomato paste20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (4 cm)800 - 1000 g
-
feijoas (approx. 320 g), washed and cut into wedges (see Tips)3 - 4
-
salt1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
9960.8 mg
Białko
57.4 g
Kalorie
3291 kJ /
783.6 kcal
Tłuszcz
30.4 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
14.4 g
Węglowodany
67.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried sausages and lentils
1 godz.
Lamb korma
4 godz.
Chicken and cashews
55 min
Easy satay chicken
40 min
Lemon meringue pie
3 godz.
Butter chicken
55 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Chicken pad thai
55 min
Chicken korma
45 min
Quick chicken curry
35 min
Quick massaman beef curry
40 min
Creamy coconut chicken curry
30 min