Urządzenia i Akcesoria
Apple and ginger paste
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
40 portions
Składniki
-
fresh ginger peeled and cut into pieces80 - 100 g
-
pear (approx. 170 g), unpeeled, cut into quarters and core removed1
-
Granny Smith apples (approx. 550 g), unpeeled, cut into quarters and cores removed5
-
lemon zest only, no white pith1
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
water120 g
-
white sugar (weight is approximate)600 - 700 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
0.7 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
365 kJ /
87 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Black forest pavlova stack
5h 30min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Lemon or lime butter
15min
Cranberry and rosemary chutney
40min
Brown sugar spice rub
5min
Rosemary salt
24h 5min
British spice rub
5min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Quince paste
4h 10min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Gluten free flatbreads
40min
Gluten free hot cross buns
3h 25min