Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta croutons
- 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to serve
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 300 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 80 g fine polenta
- 20 g salted butter
Caeser salad dressing
- 150 g grapeseed oil
- 1 garlic clove
- 1 anchovy fillet in oil (optional)
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon)
- 1 tsp Worcestershire sauce, gluten free (see Tips)
- 2 tsp Dijon mustard, gluten free
Caesar salad
- 900 g water
- 500 g chicken tenderloins
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling, plus extra for greasing
- 4 eggs, chilled
- 40 g pancetta (approx. 8 slices)
- 1 baby cos lettuce (approx. 185 g), trimmed and cut into quarters lengthways
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3909.3 kJ / 930.8 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 77.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 13.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 927.1 mg
Alternatywne przepisy
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Chicken and warm potato salad
55 min
Stuffed zucchini
1 godz. 5 min
Cobb salad with buttermilk dressing
1 Std.
Grilled potato salad with pangrattato
40min
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Rosemary and eschalot gravy
30min
Curried chicken salad wraps
50min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Steamed greens with lemon feta
20 Min
Lamb and feta meatballs
30min