Thai chicken sausage rolls (Diabetes)

Thai chicken sausage rolls (Diabetes)

3.0 4 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions

Składniki

  • wholemeal spelt flour
    220 g
  • makrut lime leaves veins removed
    4
  • egg
    1
  • water
    40 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • spring onions/green onions trimmed and cut into quarters
    6
  • fresh coriander leaves only
    10 sprigs
  • Thai green curry paste (see Tips)
    80 g
  • canned cannellini beans no-added salt, rinsed and drained
    100 g
  • chicken mince
    500 g
  • fish sauce
    17 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
Assembly
  • egg yolk lightly beaten
    1
  • tamari sauce
    ½ tsp
  • sesame seeds
    1 tbsp
Salad
  • mixed salad leaves
    120 g
  • carrot peeled and grated
    120 g
  • eschalot finely sliced
    30 g
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • rice bran oil
    20 g
  • Lebanese cucumber sliced
    1
  • fresh coriander leaves only, roughly chopped
    4 sprigs
  • ground black pepper to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 443.3 kcal / 1850 kJ
Białko 25.7 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 31.7 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Sód 618.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...