Urządzenia i Akcesoria
Inside-out chicken parmigiana
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces80 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
pitted green olives90 g
-
garlic clove2
-
eschalots60 g
-
unsalted butter40 g
-
liquid chicken stock400 g
-
tomato passata plus extra if needed400 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (3 cm)1000 g
-
olive oil2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)4 - 6
-
prosciutto4 - 6 slices
-
fresh silverbeet stalks removed and leaves torn into strips4 - 6 stalks
-
mozzarella cheese cut into thin slices160 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1021.8 mg
Białko
69.5 g
Kalorie
2473.4 kJ /
588.9 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Chicken velouté meal
40 min
Aussie meat pies
2 godz.
Poached eggs
25 min
Spaghetti carbonara
35 min
Pork, apricot & coconut wraps
50 min
Chicken pad thai
55 min
Simple gluten free herb gravy
20 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Asian chicken noodle salad
45 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Creamy tomato and salami fettuccine
30 min