Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g day old sourdough bread, torn into pieces
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 90 g pitted green olives
- 2 garlic clove
- 60 g eschalots
- 40 g unsalted butter
- 400 g liquid chicken stock
- 400 g tomato passata, plus extra if needed
- 1000 g potatoes, peeled and cut into cubes (3 cm)
- 2 tbsp olive oil
- 4 - 6 skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)
- 4 - 6 slices prosciutto
- 4 - 6 stalks fresh silverbeet, stalks removed and leaves torn into strips
- 160 g mozzarella cheese, cut into thin slices
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 2473.4 kJ / 588.9 kcal
- Białko
- 69.5 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1021.8 mg
Alternatywne przepisy
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 Std.
Shredded chicken and sweet potato salad with cranberry dressing
1 Std.
Layered chicken dinner
1h 45min
Aussie meat pies
2 Std.
Pocket roast beef with seeded mustard sauce
1 Std. 30 Min
Lamb and feta meatballs
30 Min
Meat stock paste
45min
Rosemary meat pies
3h 30min
Chicken velouté meal
40min
Poached eggs
25 Min