Urządzenia i Akcesoria
Inside-out chicken parmigiana
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces80 g
-
lemon zest only, no white pith1
-
pitted green olives90 g
-
garlic clove2
-
eschalots60 g
-
unsalted butter40 g
-
liquid chicken stock400 g
-
tomato passata plus extra if needed400 g
-
potatoes peeled and cut into cubes (3 cm)1000 g
-
olive oil2 tbsp
-
skinless chicken breast fillets (approx. 350 g each)4 - 6
-
prosciutto4 - 6 slices
-
fresh silverbeet stalks removed and leaves torn into strips4 - 6 stalks
-
mozzarella cheese cut into thin slices160 g
-
salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1021.8 mg
Białko
69.5 g
Kalorie
2473.4 kJ /
588.9 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
10.7 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min
Citrus seafood salad
1 godz.
Thai beef salad with noodles
1 godz.
Chicken San Fernando
55 min
Quiche Lorraine
45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken velouté meal
40 min
Diane sauce
20 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.