Urządzenia i Akcesoria
Rosemary and sea salt crackers
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portion
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
tahini100 g
-
coconut oil80 g
-
eggs2
-
black sesame seeds (see Tips)30 g
-
coconut flour80 g
-
sea salt flakes plus extra for sprinkling½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
424.5 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1382.2 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
8.2 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo sandwich bread
1h 30min
Hommus
15min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Falafel crackers
40min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Dukkah
25min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Seed and nut bread
1h 30min
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Carrot cake bliss balls
40min