Rosemary and sea salt crackers

Rosemary and sea salt crackers

4.2 51 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portion

Składniki

  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • tahini
    100 g
  • coconut oil
    80 g
  • eggs
    2
  • black sesame seeds (see Tips)
    30 g
  • coconut flour
    80 g
  • sea salt flakes plus extra for sprinkling
    ½ tsp
  • ground black pepper
    2 pinches

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 329 kcal / 1382.2 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 29.2 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 8.2 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Sód 424.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...