Pumpkin and golden syrup pudding
TM6 TM5 TM31

Pumpkin and golden syrup pudding

4.5 (49 ocen)

Składniki

  • 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
  • 120 g golden syrup, plus extra 2 tbsp for coating
  • 300 g pumpkin, peeled and cut into pieces (3-4 cm)
  • 3 eggs
  • 240 g self-raising flour
  • 1 tsp mixed spice
  • ½ tsp bicarbonate of soda
  • 1000 g water
  • 60 g pouring (whipping) cream
  • thickened cream or ice cream, to serve (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1214.2 kJ / 289.1 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
26.4 g
Tłuszcz
18.6 g
Tłuszcz nasycony
11.4 g
Błonnik
1.3 g
Sód
232.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy