Urządzenia i Akcesoria
Pumpkin and golden syrup pudding
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
12 portions
Składniki
-
golden syrup plus an extra 2 tbsp120 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
eggs3
-
self-raising flour240 g
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
water1000 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
thickened cream or ice cream, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
322.8 mg
Białko
4.7 g
Kalorie
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
10.2 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana bread
1 godz. 50 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Raspberry whip
10 min
Whole orange cake with spiced syrup
2 godz. 20 min
Quick fruit sponge
35 min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1 godz. 20 min
Apricot Danish slice
40 min
Lemon and coconut blondies
40 min
Brown sugar kumara cake
1 godz. 25 min
Coffee date muffins
35 min
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min