Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao

4.5 30 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 raciones

Składniki

  • 150 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras
  • 3 - 4 dientes de ajo
  • 350 - 400 g de bacalao en salazón remojado y desalado (con piel) en trozos de 3-4 cm
  • 500 g de acelgas con penca en trozos de 2-3 cm
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 de clavo entero
  • 100 g de agua
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 594.7 mg
Białko 42.1 g
Kalorie 2627 kJ / 628 kcal
Tłuszcz 41.1 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 5.9 g
Węglowodany 22.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...