Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de cebolla en cuartos
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 75 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de calabacín con piel, en trozos
- 4 endibias
- 8 lonchas de jamón serrano
- 250 g de tomate frito estilo casero
- 1 pellizco de pimienta molida
- ½ cucharadita de sal
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 931 kJ / 223 kcal
- Białko
- 10.66 g
- Węglowodany
- 9.13 g
- Tłuszcz
- 15.94 g
- Błonnik
- 4.73 g
Alternatywne przepisy
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 Min
Coliflor salteada para dos
25 Min
Judías verdes crujientes con chalotas
35min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 Min
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Cardo a la cerveza
25 Min
Coliflor al vapor con salsa de cacahuetes
50min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min