Ensalada de arroz con sandía y mozzarella

Ensalada de arroz con sandía y mozzarella

4.0 29 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 1 bola de mozzarella fresca
  • 3 - 4 ramitas cebollino fresco en trozos (y un poco más para espolvorear)
  • 50 g de aceite de oliva
  • 1200 g de agua
  • 1 ½ cucharaditas de sal
  • 250 g de arroz (especial ensalada: mezcla de largo, salvaje y rojo)
  • 300 g de pulpa de sandía
  • 3 - 4 cucharadas de aceitunas negras sin hueso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 508 mg
Białko 14 g
Kalorie 2138 kJ / 511 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...