Ciambotta

Ciambotta

3.7 98 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 140 g di cipolle bianche a pezzi
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di peperoni misti puliti e a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di patate a pasta gialla pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 200 g di melanzane a tocchetti (2-3 cm)
  • 200 g di pomodori maturi a pezzi
  • 50 g di gambi di sedano a tocchetti
  • 5 olive verdi denocciolate (opcjonalnie) a metà
  • 1 cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • crostini di pane q.b. per servire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1288.3 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 1216.7 kJ / 290.8 kcal
Tłuszcz 22.2 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 23.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...