Fusilli con melanzane al funghetto

Fusilli con melanzane al funghetto

4.4 54 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • 200 g di pasta secca tipo fusilli (cottura 11 minuti)
  • 150 g di melanzane con la buccia a pezzi (2 cm)
  • 100 g di pomodori datterino a metà
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di aglio in polvere
  • 2 cucchiaini di prezzemolo fresco tritato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 12.4 g
Kalorie 2213 kJ / 529 kcal
Tłuszcz 21.8 g
Błonnik 5.9 g
Węglowodany 75.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...