Tagliolini con pesce spada alla mediterranea

Tagliolini con pesce spada alla mediterranea

4.4 143 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 2 filetti di acciuga sott'olio
  • 1 peperoncino rosso piccolo, senza semi
  • 250 g di pomodori ciliegino a metà
  • 320 g di tagliolini
  • 250 g di filetti di pesce spada a cubetti (1-2 cm)
  • 20 g di olive nere denocciolate a metà
  • 1 cucchiaino di capperi dissalati

Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.6 g
Kalorie 1912 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 12.8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 64.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...