Riso, verze e luganega

Riso, verze e luganega

4.3 116 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno a pezzi
  • 300 g di foglie di verza a striscioline
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di luganega spellata e sbriciolata
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 200 g di vino bianco
  • 600 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
  • 5 g di dado per brodo vegetale
  • 30 g di burro (opcjonalnie)
  • 50 g di Grana Padano (opcjonalnie) grattugiato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 802.8 mg
Białko 25.2 g
Kalorie 2717.5 kJ / 649.5 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 10.2 g
Węglowodany 70.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...