Wersje kompatybilne
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Beef cheeks
- 20 g vegetable oil, plus extra for frying
- 4 beef cheeks (approx. 800 g), trimmed
- 180 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 120 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 120 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g red wine
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 500 g water
Roast baby onions
- 10 pickling onions, unpeeled, cut into halves
- 1 tbsp vegetable oil
- salt, to season
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Vanilla carrot purée
- 3 carrots (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
- ½ vanilla bean, seeds scraped and reserved
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 - 200 g water, to just cover carrots, plus extra if needed
Thyme glazed carrots
- 30 g unsalted butter
- 16 baby carrots, trimmed
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
Brioche croutons
- 2 tbsp unsalted butter
- 50 g brioche, bread, cut into small cubes (5 mm - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh thyme, leaves only, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3018.1 kJ / 718.6 kcal
- Białko
- 50.1 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 39.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.3 g
- Błonnik
- 15.5 g
- Sód
- 695.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Cauliflower mash
25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min