Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce

Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce

4.6 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • juniper berries
    10
  • allspice berries
    6
  • pink peppercorns
    2 tsp
  • beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
    4
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • garlic cloves
    2
  • gin of choice (see Tips)
    20 g
  • sea salt to season
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
    30 g
Gin and peppercorn sauce
  • eschalots
    50 g
  • pink peppercorns
    2 tsp
  • gin of choice
    50 g
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • oil to fry
    1 tbsp
  • unsalted butter plus an extra 1 tbsp
    100 g
  • egg yolks
    2
  • mixed salad leaves to serve
  • salt to taste

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 635.9 kcal / 2670.6 kJ
Białko 44.8 g
Tłuszcz 51.2 g
Węglowodany 0.8 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 23 g
Sód 118.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...