Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil, to fry
- 100 g unsalted butter, plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves, to serve
- salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2670.6 kJ / 635.9 kcal
- Białko
- 44.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 51.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 23 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 118.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 Min
Lamb and fennel ragu
4h 35min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40 min
Chicken drumsticks in spicy puttanesca sauce
2 Std. 15 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Beef brisket chilli con carne
7h
Poached eggs with blade cover
30min