Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 juniper berries
- 6 allspice berries
- 2 tsp pink peppercorns
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 20 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 20 g gin of choice (see Tips)
- sea salt, to season
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
Gin and peppercorn sauce
- 50 g eschalots
- 2 tsp pink peppercorns
- 50 g gin of choice
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tbsp oil, to fry
- 100 g unsalted butter, plus an extra 1 tbsp
- 2 egg yolks
- mixed salad leaves, to serve
- salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2670.6 kJ / 635.9 kcal
- Białko
- 44.8 g
- Węglowodany
- 0.8 g
- Tłuszcz
- 51.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 23 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 118.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10min
Poached eggs using blade cover
30 min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Poached eggs with blade cover
30 min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15min