Urządzenia i Akcesoria
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
juniper berries10
-
allspice berries6
-
pink peppercorns2 tsp
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
extra virgin olive oil20 g
-
garlic cloves2
-
gin of choice (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
Gin and peppercorn sauce
-
eschalots50 g
-
pink peppercorns2 tsp
-
gin of choice50 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
oil to fry1 tbsp
-
unsalted butter plus an extra 1 tbsp100 g
-
egg yolks2
-
mixed salad leaves to serve
-
salt to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
118.7 mg
Białko
44.8 g
Kalorie
2670.6 kJ /
635.9 kcal
Tłuszcz
51.2 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
23 g
Węglowodany
0.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Salmon with fennel and apple salad
1 godz. 20 min
Rare beef steak with herb garlic butter
2 godz. 15 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 godz. 30 min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2 godz.
Poached eggs using blade cover
30 min
Poached eggs with blade cover
30 min
Hollandaise
15 min