Urządzenia i Akcesoria
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh red bird's eye chilli trimmed1
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)20 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil30 g
-
beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
water250 g
-
honey30 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)1 bunch
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.3 mg
Białko
45 g
Kalorie
2002.4 kJ /
476.8 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Wonton soup (pork)
45 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Five spice chicken with asparagus and pea salad (MEATER®)
2 godz. 10 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Chicken velouté meal (TM6)
45 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min