Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 fresh red bird's eye chilli, trimmed
- 20 g garlic cloves (approx. 4 cloves)
- 20 g piece fresh ginger, peeled
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 30 g olive oil
- 800 g beef cheeks, trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g soy sauce (see Tips)
- 250 g water
- 30 g honey
- 1 tsp Chinese five spice powder
- 1 pinch ground black pepper
- 1 tbsp gluten free cornflour
- 1 bunch Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices, for garnishing
- 1 fresh long red chilli, cut into thin slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2002.4 kJ / 476.8 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 15.8 g
- Tłuszcz
- 26.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.1 g
- Błonnik
- 5.3 g
- Sód
- 1628.3 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao chicken
1h 30min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Sticky chicken
24h 35min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken stock paste
45 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chicken teriyaki
20 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Wonton soup (pork)
45 min