Urządzenia i Akcesoria
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh red bird's eye chilli trimmed1
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)20 g
-
piece fresh ginger peeled20 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
olive oil30 g
-
beef cheeks trimmed and cut into pieces (approx. 5 cm)800 g
-
soy sauce (see Tips)50 g
-
water250 g
-
honey30 g
-
Chinese five spice powder1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
gluten free cornflour1 tbsp
-
Chinese broccoli (gai lan, approx. 300 g), trimmed, cut into pieces (4-5 cm)1 bunch
-
spring onions/shallots cut into thin slices, for garnishing2
-
fresh long red chilli cut into thin slices, for garnishing1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1628.3 mg
Białko
45 g
Kalorie
2002.4 kJ /
476.8 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken stock paste
45 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice
4 godz.
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Plaited pork pie
40 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min