Urządzenia i Akcesoria
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Poached pears
-
raw sugar to taste80 - 120 g
-
water250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
cinnamon quills2
-
whole cloves12
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dry red wine (1 bottle)750 g
-
Beurre Bosc pears peeled4
Mulled wine gel
-
pure maple syrup80 g
-
agar agar10 g
-
sea salt¼
-
ground black pepper⅛ tsp
Cheesecake
-
unsalted butter softened40 g
-
gingernut biscuits (approx. ½ packet)100 g
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pecan nuts chopped, to serve
-
micro herbs to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
473.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
3532.4 kJ /
841.1 kcal
Tłuszcz
49.8 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
29.7 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25 godz. 40 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min