Urządzenia i Akcesoria
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Poached pears
-
raw sugar to taste80 - 120 g
-
water250 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
cinnamon quills2
-
whole cloves12
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dry red wine (1 bottle)750 g
-
Beurre Bosc pears peeled4
Mulled wine gel
-
pure maple syrup80 g
-
agar agar10 g
-
sea salt¼
-
ground black pepper⅛ tsp
Cheesecake
-
unsalted butter softened40 g
-
gingernut biscuits (approx. ½ packet)100 g
-
cream cheese250 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
pecan nuts chopped, to serve
-
micro herbs to decorate
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
473.4 mg
Białko
10.7 g
Kalorie
3532.4 kJ /
841.1 kcal
Tłuszcz
49.8 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
29.7 g
Węglowodany
70.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Retro prawn cocktail
20 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Salsa verde
5 min
Rhubarb and strawberry fool
2 godz. 15 min
Thai chicken balls with sweet chilli dipping sauce
1 godz.
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Romesco dip
10 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Orange liqueur zabaglione
15 min
Peppercorn sauce
20 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min