Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Białko
- 42.9 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 154.5 mg
Alternatywne przepisy
Avocado dressing
10 Min
Peanut butter
5 min
Gyoza meatballs
35 min
Barbecue sauce
1h 40min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 godz. 15 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2sa 5 dk
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1 godz. 15 min