Urządzenia i Akcesoria
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.5 mg
Białko
42.9 g
Kalorie
985.2 kJ /
234.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min
Pork san choy bau
25 min
Thai beef salad
1 godz. 20 min
Thai chilli chicken and basil
30 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Pumpkin and ricotta cannelloni (Skinnymixers)
1 godz. 20 min
Seafood con arroz
45 min
Quinoa crumbed fish with slaw
2 godz.
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min