Urządzenia i Akcesoria
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
154.5 mg
Białko
42.9 g
Kalorie
985.2 kJ /
234.6 kcal
Tłuszcz
6.9 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Salmon niçoise salad
35 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 godz. 25 min
Mixed meat rillettes
4 godz. 10 min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 min
Zesty avocado with crab
10 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Prawn and mushroom crepes
50 min
Chilli mussels with thyme and tomatoes
40 min