Urządzenia i Akcesoria
Beef cheek Bourguignon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
olive oil20 g
-
salted butter20 g
-
cocktail onions drained150 g
-
salt¼ tsp
-
beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)2
-
red wine120 g
-
plain flour15 g
-
Meat stock paste (see Tips)15 g
-
tomato paste25 g
-
fresh button mushrooms cut into halves120 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves100 g
-
carrots cut into slices (approx. 2.5 cm)200 g
-
dried bay leaves2
-
water130 g
-
fresh flat-leaf parsley chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
796.8 mg
Białko
45 g
Kalorie
2089.2 kJ /
497.4 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
10.3 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 35 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Beef stock paste
3 godz.
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 godz. 50 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 min
Korean Bo ssam
29 godz. 20 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min