Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 20 g salted butter
- 150 g cocktail onions, drained
- ¼ tsp salt
- 2 beef cheeks (approx. 400 g each), trimmed and fatty membrane removed, cut into pieces (7 cm)
- 120 g red wine
- 15 g plain flour
- 15 g Meat stock paste (see Tips)
- 25 g tomato paste
- 120 g fresh button mushrooms, cut into halves
- 100 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 200 g carrots, cut into slices (approx. 2.5 cm)
- 2 dried bay leaves
- 130 g water
- fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2089.2 kJ / 497.4 kcal
- Białko
- 45 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 27.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.3 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 796.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beef and mushroom stroganoff
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Lamb and fennel ragu
4sa 35 dk
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4sa 35 dk
Chicken chasseur
1h 50min
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3ωρ. 15 λεπτ.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3j 40 menit
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min