Urządzenia i Akcesoria
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy scallop soup with chorizo
30 min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50 min
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Veal involtini
35 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Portuguese-style crème brûlée
25 min