Urządzenia i Akcesoria
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad
55 min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 min
Cauliflower mash
25 min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55 min
Peppercorn sauce
20 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Scallops with pea purée
25 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Prawn and saffron risotto
30 min