Urządzenia i Akcesoria
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Cauliflower purée
-
cauliflower broken into florets500 g
-
butter50 g
-
quark (see Tips)70 g
-
sea salt to taste (see Tips)
-
ground black pepper to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
-
sourdough bread torn into pieces130 g
-
ground mountain pepperberry (see Tips)2 tsp
-
sea salt (see Tips)¼ tsp
-
spelt flour for coating2 - 3 tbsp
-
egg1
-
lamb cutlets8
-
olive oil for shallow frying4 - 5 tbsp
-
spinach pesto to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
23.5 g
Kalorie
2082.6 kJ /
495.9 kcal
Tłuszcz
33.6 g
Błonnik
5.6 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoked salmon mousse
5 min
Mushroom and bacon pasta
30 min
Lamb tikka with spicy eggplant
35 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Strawberries and cream bites
1 godz. 5 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 godz. 5 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Slow cooked beef with wasabi mash (Louise Keats)
29 godz. 45 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min