Wersje kompatybilne
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cauliflower purée
- 500 g cauliflower, broken into florets
- 50 g butter
- 70 g quark (see Tips)
- sea salt, to taste (see Tips)
- ground black pepper, to taste
Mountain pepperberry crumbed cutlets
- 130 g sourdough bread, torn into pieces
- 2 tsp ground mountain pepperberry (see Tips)
- ¼ tsp sea salt (see Tips)
- 2 - 3 tbsp spelt flour, for coating
- 1 egg
- 8 lamb cutlets
- 4 - 5 tbsp olive oil, for shallow frying
- spinach pesto, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 495.9 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 33.6 g
- Błonnik
- 5.6 g
Alternatywne przepisy
Pork fillet with mustard
35 min
Cauliflower mash
25 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 Std. 5 Min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3 Std. 35 Min
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24h 15min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Orange and passionfruit Eton mess
2h 50min
Lamb with pumpkin and lentils
50 Min
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Gruyère salmon patties with salad
1h 20min