Wersje kompatybilne
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3058.5 kJ / 728.2 kcal
- Białko
- 48.1 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Tłuszcz
- 60.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 34.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 1243.2 mg
Alternatywne przepisy
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2 Std.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Fragrant Asian fish parcels
40min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2h 50min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min