
Urządzenia i Akcesoria
Rare beef steak with herb garlic butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
551.9 kcal /
2318.1 kJ
Białko
45.5 g
Tłuszcz
40.7 g
Węglowodany
1.3 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Sód
450.8 mg