Urządzenia i Akcesoria
Rare beef steak with herb garlic butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
450.8 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2318.1 kJ /
551.9 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Mashed potatoes for two
30min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4h 25min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1h 40min