Urządzenia i Akcesoria
Rare beef steak with herb garlic butter
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
2 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
garlic clove1
-
salted butter softened50 g
-
beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves2
-
water plus extra to submerge bags1850 g
-
freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
450.8 mg
Białko
45.5 g
Kalorie
2318.1 kJ /
551.9 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Węglowodany
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 godz. 5 min
Sous-vide Steak
1 godz. 30 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Browned beef cubes (well done)
15 min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 godz. 20 min
Steak with Peppered Parmesan Sauce and Roquefort Potatoes
50 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1 godz. 5 min
Poached eggs with blade cover
30 min