Rare beef steak with herb garlic butter
TM6

Rare beef steak with herb garlic butter

4.8 (71 ocen)

Składniki

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 sprigs fresh thyme, leaves only
  • ½ tsp dried oregano
  • 1 garlic clove
  • 50 g salted butter, softened
  • 2 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 2 dried bay leaves
  • 1850 g water, plus extra to submerge bags
  • 30 g freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2318.1 kJ / 551.9 kcal
Białko
45.5 g
Węglowodany
1.3 g
Tłuszcz
40.7 g
Tłuszcz nasycony
21.8 g
Błonnik
1.8 g
Sód
450.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy