Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 beef fillet steaks (180-200 g each, 3 cm thickness)
- 2 tsp sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 4 sprigs fresh thyme
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 50 g eschalots
- 1 - 2 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar
- 200 g unsalted butter, cut into pieces, plus 1 tbsp extra for searing
- 4 egg yolks
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4940.7 kJ / 1180.9 kcal
- Białko
- 70.9 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 95.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 48.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 1129.3 mg
Alternatywne przepisy
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2u. 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2u. 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2u. 5min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min.
Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
3u. 15min
Sous-vide Steak
1h 30min
Poached eggs with blade cover
30min