Urządzenia i Akcesoria
San choy bau (Matt Sinclair)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pork loin steaks partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil20 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices5 cm
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)4
-
fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices100 g
-
soy sauce20 g
-
oyster sauce35 g
-
rice wine vinegar15 g
-
caster sugar15 g
-
sea salt to taste
-
iceberg lettuce8 - 10 leaves
-
fresh mint (see Tips)1 bunch
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices2
-
roasted unsalted peanuts40 g
-
fresh bean sprouts100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
849.3 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
1940.2 kJ /
375.7 kcal
Tłuszcz
18.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Węglowodany
15.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chiang Mai noodles
25 min
Coconut poached chicken salad
45 min
Hoisin pork bowl
45 min
Prawn and chicken laksa
40 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Wonton soup (pork)
45 min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Pork san choy bau
25 min