Urządzenia i Akcesoria
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 35 min
4 portions
Składniki
Watercress and mint pesto
-
extra virgin olive oil120 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm), plus extra grated, to serve60 g
-
garlic cloves2
-
freshly squeezed lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
raw unsalted cashews50 g
-
watercress trimmed, leaves and soft stalks only100 g
-
fresh mint leaves only30 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Lamb ragù
-
olive oil20 g
-
garlic cloves5
-
red onions cut into wedges200 g
-
pancetta cut into pieces60 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
red wine100 g
-
canned crushed tomatoes400 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
boneless lamb shoulder cut into pieces (approx. 2-3 cm)800 g
-
salted butter40 g
-
cooked pasta of choice to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1940.6 mg
Białko
60.8 g
Kalorie
3749.2 kJ /
892.7 kcal
Tłuszcz
66.7 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
19.4 g
Węglowodany
10.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 godz. 40 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 godz. 50 min
Pulled pork burger
5 godz.
Beef brisket chilli con carne
7 godz.
Spiced lamb pie
40 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Meatballs in a sticky plum sauce
1 godz. 25 min
Easy lamb hotpot
2 godz.
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Chunky bolognese (Skinnymixers)
45 min