Garbanzos con tomate, piquillos y atún

Garbanzos con tomate, piquillos y atún

4.7 1.0K ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 2 dientes de ajo
  • 300 g de cebolla en trozos
  • 40 g de aceite de oliva
  • 400 g de tomate troceado en conserva
  • 150 - 200 g de pimientos del piquillo en conserva, en tiras de 1 cm
  • 1 cucharadita de azúcar
  • ½ cucharadita de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • ½ - 1 cucharadita de comino molido
  • 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
  • 180 g de atún en aceite escurrido y desmenuzado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 303.3 mg
Białko 15.4 g
Kalorie 1033 kJ / 247 kcal
Tłuszcz 11.5 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 20.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...