Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos

Dorada al orio con calabacines rellenos de champiñones y frutos secos

4.5 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 raciones

Składniki

  • de frutos secos enteros variados (almendras, nueces...)
    50 g
  • de aceite de oliva
    70 g
  • de cebolla
    50 g
  • calabacines
    2 - 3
  • de champiñones frescos
    100 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos
  • de beicon ahumado
    100 - 125 g
  • de zumo de limón
    20 g
  • de agua
    300 g
  • doradas abiertas a la espalda
    3
  • de queso parmesano rallado
    4 - 6 cucharadas
  • dientes de ajo laminados
    6
  • de vinagre
    20 g
  • de perejil fresco picado
    3 - 4 ramitas

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 388 kcal / 1625 kJ
Białko 36 g
Tłuszcz 25.7 g
Węglowodany 3.2 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Sód 759 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...