Garbanzos encebollados

Garbanzos encebollados

4.6 85 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 50 g de azúcar moreno
  • 35 g de aceite de oliva
  • 500 g de cebolla en gajos
  • 3 dientes de ajo
  • 1 cucharadita de comino en grano
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta negra recién molida
  • 150 g de panceta de cerdo sin corteza (fresca o ahumada)
  • 400 g de garbanzos cocidos lavados y escurridos
  • 150 g de tomate triturado en conserva
  • 1 cucharada de vinagre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 481.1 mg
Białko 16.7 g
Kalorie 1900 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 24.6 g
Błonnik 13 g
Tłuszcz nasycony 6.5 g
Węglowodany 41.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...