Bacalao mechado con chorizo y alubias

Bacalao mechado con chorizo y alubias

4.3 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 raciones

Składniki

  • 4 lomos de bacalao desalado altos
  • 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
  • 70 g de aceite de oliva
  • 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
  • 300 g de agua
  • 30 g de mantequilla
  • 40 g de nata

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 259.6 mg
Białko 34.9 g
Kalorie 1951 kJ / 466 kcal
Tłuszcz 34.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 10.8 g
Węglowodany 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...