Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 lomos de bacalao desalado altos
- 100 g de chorizo semicurado pelado cortado en bastones de 0,5x6 cm
- 70 g de aceite de oliva
- 400 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 300 g de agua
- 30 g de mantequilla
- 40 g de nata
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1951 kJ / 466 kcal
- Białko
- 34.9 g
- Węglowodany
- 3.9 g
- Tłuszcz
- 34.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.8 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 259.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao, patatas y huevos con gratinado de pimientos
1h
Alubias con bacalao
30min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Menú: Garbanzos con chorizo. Contramuslo de pollo al ajillo con cherrys y guisantes. Flan de chocolate
1h 10min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Salmón à la nage
30min
Salmón en piriñaca
35 Min
Bacalao espiritual
45min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min