Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras

Brochetas de rape con vinagreta de pimientos y almendras

4.7 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 raciones

Składniki

  • 70 g de pimiento rojo
  • 30 g de cebolleta
  • 1 cucharadita perejil fresco picado
  • 1 cucharadita de sal
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 30 g de vinagre
  • 20 g de almendra molida
  • 500 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en 16 trozos
  • 16 pimientos de Padrón
  • 8 tomates cherry
  • sal para espolvorear
  • 500 g de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 2 ración

Białko 22.3 g
Kalorie 1290 kJ / 308 kcal
Tłuszcz 21.5 g
Błonnik 2.6 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...