Urządzenia i Akcesoria
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
Avocado cream
-
avocado flesh, cut into pieces200 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (2 cm)1
-
lemon juice20 g
-
crème fraîche100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Salmon
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves4
-
lemon cut into slices, pips removed1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
234.5 mg
Białko
31.5 g
Kalorie
2559.3 kJ /
609.4 kcal
Tłuszcz
52.7 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 godz. 25 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1 godz. 5 min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM6)
2 godz.
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Plain yoghurt in Varoma
12 godz.
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min
Sous-Vide Salmon
1 godz.
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 godz. 5 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Steamed prawns or scallops
20 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.