Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
TM6

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)

4.4 ( 22 oceny )

Składniki

Avocado cream

  • 200 g avocado flesh, cut into pieces
  • 1 spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 20 g lemon juice
  • 100 g crème fraîche
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Salmon

  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 4 dried bay leaves
  • 1 lemon cut into slices, pips removed
  • water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
609.4 kcal / 2559.3 kJ
Białko
31.5 g
Tłuszcz
52.7 g
Węglowodany
1.6 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Sód
234.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy