Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Avocado cream
- 200 g avocado flesh, cut into pieces
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 20 g lemon juice
- 100 g crème fraîche
- 50 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
Salmon
- 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices, pips removed
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2559.3 kJ / 609.4 kcal
- Białko
- 31.5 g
- Węglowodany
- 1.6 g
- Tłuszcz
- 52.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 234.5 mg
Alternatywne przepisy
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 Std. 40 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2h 20min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous vide salmon with avocado cream (TM5)
1h 5min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1 Std. 30 Min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min