Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
TM6

Sous vide salmon with avocado cream (TM6)

4.4 (19 ocen)

Składniki

Avocado cream

  • 200 g avocado flesh, cut into pieces
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces (2 cm)
  • 20 g lemon juice
  • 100 g crème fraîche
  • 50 g extra virgin olive oil
  • ¼ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper

Salmon

  • 4 fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)
  • salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 4 dried bay leaves
  • 1 lemon, cut into slices, pips removed
  • water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
  • 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
  • 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2559.3 kJ / 609.4 kcal
Białko
31.5 g
Węglowodany
1.6 g
Tłuszcz
52.7 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Błonnik
4.5 g
Sód
234.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy