Eggs with coconut curry sauce
TM6 TM5

Eggs with coconut curry sauce

3.9 (60 ocen)

Składniki

  • 400 g water
  • 8 eggs, room temperature (see Tips)
  • 150 g brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 5 cm piece fresh ginger, peeled
  • 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
  • 20 g ghee (see Tips)
  • ½ tsp ground turmeric
  • 1 tsp garam masala
  • ½ - 1 tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 400 g coconut milk
  • fried shallots, to serve
  • fresh coriander leaves, for garnishing

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1624.6 kJ / 386.8 kcal
Białko
17.7 g
Węglowodany
6.8 g
Tłuszcz
32.1 g
Tłuszcz nasycony
19.5 g
Błonnik
3 g
Sód
776.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy