Urządzenia i Akcesoria
Chilli and garlic prawns
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter20 g
-
garlic cloves3
-
oil200 g
-
lemon juice2 tbsp
-
dried chilli flakes2 - 3 tsp
-
paprika2 tsp
-
salt2 tsp
-
large raw prawns (approx. 500 g), deveined, butterflied, shells and heads intact (see Tips)24
-
water600 g
-
long-grain white rice250 g
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1410.9 mg
Białko
9.9 g
Kalorie
3111.1 kJ /
743.6 kcal
Tłuszcz
55.2 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6.6 g
Węglowodany
52.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Sweet and sour prawns
1 godz.
Thai noodle and seafood salad
50 min
Beef rendang
1 godz. 55 min
Spaghetti carbonara
35 min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Sunday lamb roast (MEATER®)
1 godz. 55 min
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Thai green chicken curry
30 min
Thai red pork curry
35 min
Garlic prawns
25 min