Mushroom stock paste
TM6 TM5

Mushroom stock paste

4.2 (6 ocen)

Składniki

  • 30 g dried porcini mushrooms
  • 400 g hot water
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • 2 brown onions (approx. 280 g), cut into quarters
  • 2 carrots (approx. 260 g), cut into pieces
  • 250 g fresh mushrooms, cut into slices
  • 50 g balsamic vinegar
  • 40 g dried shiitake mushrooms
  • 1 tbsp salt
  • 2 sprigs fresh thyme, leaves only

Wartości odżywcze
na 1200 g
Kalorie
2416.6 kJ / 577.6 kcal
Białko
18.7 g
Węglowodany
105 g
Tłuszcz
15.3 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Błonnik
18.5 g
Sód
7120.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy