Urządzenia i Akcesoria
Mushroom stock paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7120.2 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
18.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Chinese-style drinking porridge
25 min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 godz. 40 min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 godz. 10 min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55 min
Vegan mayonnaise
15 min
Passionfruit and macadamia truffles
3 godz. 30 min
Milk jellies with poached stone fruit
5 godz.
Mushroom cappuccino
25 min
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 godz. 40 min
Nam Jim
10 min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 min