Urządzenia i Akcesoria
Mushroom stock paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7120.2 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
18.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 min
Miso corn purée with almond ricotta
3 godz. 20 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Lime sour cream bundt cake
50 min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 godz. 30 min
Eggless mayonnaise
10 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min
Festive fruit cake
30 godz. 55 min
Citrus marmalade
2 godz. 20 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Brioche fruit tarts
4 godz.