Urządzenia i Akcesoria
Mushroom stock paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
1200 g
Składniki
-
dried porcini mushrooms30 g
-
hot water400 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
brown onions (approx. 280 g), cut into quarters2
-
carrots (approx. 260 g), cut into pieces2
-
fresh mushrooms cut into slices250 g
-
balsamic vinegar50 g
-
dried shiitake mushrooms40 g
-
salt1 tbsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1200 g
Sód
7120.2 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2416.6 kJ /
577.6 kcal
Tłuszcz
15.3 g
Błonnik
18.5 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
105 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut soba noodle wonton cups
40min.
Pickled Mushrooms
6hod. 30min.
Almond Milk (Metric)
1hod. 20min.
Slow cooked chickpeas (TM6)
26hod. 5min.
Wafu dressing
20min.
Jam-filled sweet potato doughnuts
3hod. 10min.
Cashew cheddar cheese
3hod. 10min.
Soy bread with seeds
3hod. 50min.
Rice crackers
55min.
Chickpea sundal
6hod. 45min.
Ice cream cookie bowls
6hod. 15min.
Aglio olio e peperoncino
35min.