Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g oil
- 10 g butter
- 250 - 350 g eschalots (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 Complete recipe
- Kalorie
- 1098.6 kJ / 261.6 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 15.3 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.9 g
- Błonnik
- 7.9 g
- Sód
- 114.8 mg
Alternatywne przepisy
Sautéed zucchini (300 g)
15min
Browned beef cubes (medium)
15min
Bacon with chicken strips
15min
Sautéed capsicum (200 g)
15min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Barbecue onions (500 g)
45 min
Browned beef strips
15min
Sautéed leeks (200 g)
15min
Mirepoix
15min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min