Urządzenia i Akcesoria
Sautéed eschalots (250-350 g)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
250 g
Składniki
-
oil10 g
-
butter10 g
-
eschalots (see Tips)250 - 350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 250 g
Sód
37.1 mg
Białko
7.6 g
Kalorie
1573.6 kJ /
376.1 kcal
Tłuszcz
18.4 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
50.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sautéed prawns
15 min
Sautéed chicken cubes
15 min
Browned beef cubes (medium)
15 min
Sautéed capsicum (200 g)
15 min
Browned eschalots (250-350 g)
25 min
Browned onions (200 g)
20 min
Caramelised onions (400-500 g)
25 min
Sautéed onions (200 g) with garlic, ginger or chilli
10 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed mushrooms (400 g)
20 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Sautéing 10.5 oz Onions
Brak ocen