Urządzenia i Akcesoria
Korean marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
430 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
7270.7 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
130.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime meringue tartlets
2 godz. 40 min
Mango and labne slice
28 godz.
Chilli mussels with risoni
35 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Kimchi Sauce
20 min
Prawn balls with pickled vegetables
1 godz. 15 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Teriyaki sauce
25 min