Urządzenia i Akcesoria
Korean marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
430 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
7270.7 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
130.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blackberry frozen yoghurt
12 godz. 5 min
Fajita seasoning
5 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Korean fried chicken
4 godz.
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
10 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Kaffir lime granita
40 min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min