Urządzenia i Akcesoria
Korean marinade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
430 g
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
water120 g
-
soy sauce120 g
-
palm sugar cut into pieces (2 cm)100 g
-
rice wine vinegar20 g
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)1 tbsp
-
sesame oil1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 430 g
Sód
7270.7 mg
Białko
13.2 g
Kalorie
2878.7 kJ /
688 kcal
Tłuszcz
15.7 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
130.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
French dressing
5 min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 godz.
Korean fried chicken
4 godz.
Thai Dressing
30 min
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
10 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 godz. 55 min
Thai beef salad
1 godz. 15 min
Bibimbap
55 min
Wonton wrappers
55 min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1 godz. 15 min
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min