WIĘCEJ SMAKU

11 Przepisy/-ów

To bazowe przepisy umożliwiające rumienie mięs — wieprzowiny, wołowiny i drobiu oraz krewetek. Efekt, którego oczekujesz oraz więcej smaku i aromatu. To wszystko dzięki urządzeniu Thermomix® TM6.

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)

4.0

15min

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

Delikatne rumienienie kurczaka i boczku

5.0

15min

Delikatne rumienienie krewetek

Delikatne rumienienie krewetek

4.4

15min

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

4.5

15min

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)

5.0

15min

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.3

15min

Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)

Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)

4.8

15min

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)

5.0

15min

Rumienienie wołowiny (medium rare)

Rumienienie wołowiny (medium rare)

5.0

15min

Mocne rumienienie wołowiny (well done)

Mocne rumienienie wołowiny (well done)

5.0

10min

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)

5.0

15min