Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)

4.5 49 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
1 Cały przepis

Składniki

  • oleju
    20 g
    20 g oliwy z oliwek
  • ząbek czosnku
    1
    20 g cebuli, , pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
  • mięsa z udka kurczaka, bez skóry, bez kości , pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym
    250 g
    250 g fileta z piersi kurczaka, bez skóry, , pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze na 1 porcja

Kalorie 1878 kJ / 449 kcal
Białko 59 g
Węglowodany 3 g
Tłuszcz 22 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Błonnik 0.2 g
Sód 167 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...