
Urządzenia i Akcesoria
Grillowane warzywa z serem feta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
cebuli przekrojonej na pół60 g
-
bazylii, świeżej tylko liście½ pęczka
-
warzyw, mieszanych (np. papryki bez gniazd nasiennych, cukinii, pomidorów, pieczarek), pokrojonych na kawałki400 g
-
sera feta pokrojonego na kawałki200 g
-
mieszanych ziół, suszonych (np. prowansalskich, włoskich)2 łyżeczki
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
-
kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu200 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
286.8 kcal /
1199.9 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
20.9 g
Węglowodany
14.8 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
13.3 g
Sód
987.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® NA BIWAKU II
12 Przepisów
Polska
Polska