
Urządzenia i Akcesoria
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
2 porcje
Składniki
-
oleju20 g
-
ząbek czosnku1
-
mięsa z indyka, bez skóry i kości pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym250 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
234.5 kcal /
980.5 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
12 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Sód
1526 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WIĘCEJ SMAKU
11 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15 min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10 min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min