Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
TM6

Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)

Składniki

  • 20 g oleju
  • 1 ząbek czosnku
  • 250 g mięsa z indyka, bez skóry i kości, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym

Wartości odżywcze
na 1 porcja
Kalorie
1961 kJ / 469 kcal
Białko
58 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 3000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy

Pokaż wszystkie