
Urządzenia i Akcesoria
Tatar ze śledzia z kolendrą i mango
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje
Składniki
-
limonka ekologiczna1
-
kolendry, świeżej tylko liście10 g
-
czerwona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki½ - 1
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół50 g
-
oleju lnianego tłoczonego na zimno10 g
-
sosu Worcestershire (opcjonalnie)½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
filetów ze śledzi, solonych, a'la Matjas opłukanych (patrz wskazówka), pokrojonych w 1 cm kostkę350 - 400 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 5 mm kostkę50 g
-
mango, dojrzałego pokrojonego na kawałki100 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
269.2 kcal /
1127.3 kJ
Białko
20.5 g
Tłuszcz
18.1 g
Węglowodany
7.5 g
Błonnik
1.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚLEDZIE
12 Przepisów
Polska
Polska