Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią
TM6 TM5

Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią

4.7 (148 ocen)

Składniki

  • 4 filety z pstrąga, ze skórą, np. łososiowego (ok. 150 g każdy)
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 3 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
  • 12 liści mięty, świeżej
  • 12 plastrów cytryny, ekologicznej
  • 2 cukinie (ok. 350 g każda)
  • 300 g wody

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
1135 kJ / 274 kcal
Białko
30 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy