Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią

Pstrągi w papilotach z miętą i cukinią

4.7 151 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje

Składniki

  • filety z pstrąga, ze skórą np. łososiowego (ok. 150 g każdy)
    4
  • oliwy z oliwek
    4 łyżki
  • soli
    3 łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    1 łyżeczka
  • mięty, świeżej
    12 liści
  • cytryny ekologicznej
    12 plastrów
  • cukinie (ok. 350 g każda)
    2
  • wody
    300 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 274 kcal / 1135 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...