Ragoût de bœuf aux légumes

Ragoût de bœuf aux légumes

4.2 108 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • d'huile d'olive
    30 g
  • de viande de bœuf à braiser, coupée en morceaux (3-4 cm)
    750 g
  • d'oignons coupés en huit
    150 g
  • d'eau
    600 g
  • de carottes coupées en morceaux de 2 cm
    300 g
  • de navet détaillé en dés
    100 g
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre ou six
    300 g
  • de céleri-rave détaillé en dés
    110 g
  • de pommes de terre à chair ferme, coupées en morceaux (2-3 cm)
    300 g
  • cube de bouillon de bœuf
    1
  • de sauce de soja
    50 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de farine de blé
    30 g
  • de persil frais ciselés
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 488 kcal / 2041.6 kJ
Białko 48.4 g
Tłuszcz 17.3 g
Węglowodany 37.6 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 1548.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...