Crevettes sautées aux oignons nouveaux

Crevettes sautées aux oignons nouveaux

4.5 103 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 portions

Składniki

  • 35 g d'huile neutre
  • 20 g de gingembre taillé en très fines lanières
  • 50 g oignons nouveaux avec la tige
  • ½ piment rouge frais épépiné et coupé en morceaux
  • 500 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées fraîches ou surgelées
  • 2 - 3 c. à soupe de vinaigre de riz

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 46.5 g
Kalorie 1585 kJ / 377.5 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 14 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...