Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes

Dorade sébaste à la tomate, riz aux carottes

4.8 76 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

La cuisson de la dorade
  • de filets de dorade sébaste (voir "Conseil(s)")
    1600 g
  • de tomates cerise coupées en deux
    300 g
  • de sel
    1 ½ c. à café
  • de poivre moulu
    2 pincées
  • gousses d'ail
    2
  • de persil frais
    20 g
  • d'huile d'olive
    100 g
  • de jus de citron
    40 g
Le riz aux carottes
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de carotte coupée en morceaux
    150 g
  • de feuilles de persil frais
    10 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'oignons coupés en rondelles
    200 g
    200 g de poireaux, émincés
  • de riz long
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • d'eau
    580 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 584 kcal / 2442 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 1171 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...