Effiloché de porc sucré-salé

Effiloché de porc sucré-salé

4.2 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • 800 g de viande de porc, désossée (cou ou épaule), coupée en morceaux (6 cm)
  • 1 c. à café de paprika fumé, moulu
  • 1 c. à café de paprika doux en poudre
  • 1 c. à café d'ail en poudre
  • 1 c. à café de sel et un peu pour la finition
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 150 g d'oignons coupés en quartiers
  • 300 g de sauce barbecue (voir "Conseil(s)")
  • 15 g de sauce Worcestershire
  • 250 g de jus de pomme
    250 g de jus d'ananas
  • 250 g de fond de bœuf
    250 g de bouillon de bœuf
  • 25 g de vinaigre de cidre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 43 g
Kalorie 2220 kJ / 531 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...