Effiloché de porc sucré-salé

Effiloché de porc sucré-salé

4.2 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 9 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • de viande de porc, désossée (cou ou épaule), coupée en morceaux (6 cm)
    800 g
  • de paprika fumé, moulu
    1 c. à café
  • de paprika doux en poudre
    1 c. à café
  • d'ail en poudre
    1 c. à café
  • de sel et un peu pour la finition
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'oignons coupés en quartiers
    150 g
  • de sauce barbecue (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • de sauce Worcestershire
    15 g
  • de jus de pomme
    250 g
    250 g de jus d'ananas
  • de fond de bœuf
    250 g
    250 g de bouillon de bœuf
  • de vinaigre de cidre
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 531 kcal / 2220 kJ
Białko 43 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 36 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...