Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 g de viande de porc, désossée (cou ou épaule), coupée en morceaux (6 cm)
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 c. à café de paprika doux en poudre
- 1 c. à café d'ail en poudre
- 1 c. à café de sel, et un peu pour la finition
- ½ c. à café de poivre moulu
- 150 g d'oignons, coupés en quartiers
- 300 g de sauce barbecue (voir "Conseil(s)")
- 15 g de sauce Worcestershire
-
250
g de jus de pomme
lub 250 g de jus d'ananas -
250
g de fond de bœuf
lub 250 g de bouillon de bœuf - 25 g de vinaigre de cidre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2220 kJ / 531 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 36 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 3 g
Alternatywne przepisy
Porc au caramel
45 min
Boulettes de porc, riz gluant et sauce soja-balsamique
12h 55min
Porc effiloché taïwainais
1h 40min
La poutine
1h 35 min.
Soupe chinoise au bœuf
1h 15min
Bœuf Stroganoff
1h
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Effiloché de porc à la sauce barbecue et coleslaw
6 Std. 30 Min
Burger au porc effiloché
6h 20min
Goulasch de bœuf traditionnel autrichien
4h
Irish stew
3h 30min
Poulet teriyaki 🌶️
2u. 5min