Steak haché au gruyère

Steak haché au gruyère

4.3 91 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 3 brins de coriandre fraîche équeutés
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 10 g de beurre
  • 700 g de viande hachée
  • 120 g de gruyère coupé en tranches (0,5 cm d'épaisseur et 5 cm de côté)
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 299.7 mg
Białko 27.7 g
Kalorie 1301.7 kJ / 312.7 kcal
Tłuszcz 22.3 g
Błonnik 0.3 g
Tłuszcz nasycony 10.7 g
Węglowodany 1.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...